FAQ

Hoe kom je in contact met ons team?

Niets is gemakkelijker dan contact met ons opnemen. Vul het formulier op de contactpagina in.

Hoe betaal ik de betaling voor de aankoop van het rijbewijs op deze website?

Betaling kan op verschillende manieren worden gedaan. Er worden verschillende betaalmethoden aangeboden aan de klant en het is aan hem om degene te kiezen die voor hem de beste is, afhankelijk van zijn woning, zijn faciliteiten en zelfs de mate van anonimiteit die hij wil hebben met de transactie. Sommige klanten betalen liever met bitcoins.

Hoeveel kan een rijbewijs hier kosten?

Je moet gewoon starten vanaf 850 euro om een rijbewijs te kopen op deze site. Voor meerdere bestellingen en voor bepaalde categorieën rijbewijzen kunnen de prijzen veel hoger zijn.

Welke rijbewijscategorieën zijn op deze site beschikbaar?

Hier bieden we alle gewenste rijbewijscategorieën. U kunt ons artikel over rijbewijscategorieën in uw land lezen.

Is het aangeschafte document geregistreerd?

Ja natuurlijk worden alle rijbewijzen die we op deze site aanbieden, ongeacht hun categorie, geregistreerd in de Nederlandse staatsdatabanken via onze contactpersonen die er zijn of onze hackers die onbeperkte toegang hebben tot de databases waarin rijbewijzen geregistreerd zijn. Dit in overeenstemming met het beleid van het systeem.

Wat zijn de middelen om documenten te verzenden die we hebben?

Meestal sturen we documenten naar onze klanten via transitbureaus van hun keuze. Over het algemeen maken we gebruik van de diensten van DHL.

Hoe is de bezorging van het document dat we verzenden?

Het verzonden document wordt bij u thuis afgeleverd. Dus bestel bij u thuis en thuis bij u thuis, onder discrete, veilige en vertrouwelijke omstandigheden.

Hoe lang duurt het vanaf de conceptie tot de ontvangst van het document door de klant?

Vanaf het moment dat u uw document bestelt en de bijbehorende kosten betaalt, ontvangt u het document binnen vier dagen.

Heeft het verkrijgen van de vergunning speciale aandacht nodig?

Natuurlijk niet. We raden echter al onze klanten aan serieus te leren autorijden om het werk dat we voor hen doen, niet gevaarlijk te maken.https://nederlandsrijbewijs.com/gaal-rijbewijs-kopen-belgie/

Is de gekochte licentie echt?

Velen die hebben geprofiteerd van onze diensten getuigen hiervan. Ze zijn nooit onrechtvaardig geweest, noch door de politie, noch door wie dan ook, omdat het document dat we aanbieden gewoon authentiek en legaal is. Je zult je nooit zorgen maken als je in zijn bezit bent.