Getuigenissen

Geerd

Bedankt, ongeacht wie je bent, voor je beschikbaarheid, voor je geruststellende karakter en ten slotte voor mijn rijbewijs dat ik net heb ontvangen. Ik geloofde het echt niet … Ik verzeker je dat het in het begin alleen maar de wanhoop was van mijn mislukkingen die me ertoe aanzetten om je te vertrouwen. Nu kan ik je alleen maar bedanken dat je me zo’n dienst hebt bewezen.

Herlof

Het is waar dat ik na mijn bestelling mijn rijbewijs ontving in plaats van na 6 dagen, niet na 4 zoals u zei, maar ik ben desalniettemin tegelijkertijd tevreden over de kwaliteit van uw document en ook over de kwaliteit van de service. Ik moet toegeven dat toen het werd uitgesteld, ik een beetje angst had … Maar nu is het goed …. Bedankt

Eduard

Mijn werkgever waardeerde het zeer dat ik hem mijn rijbewijs heb aangeboden nadat hij meer dan een jaar had beweerd dat hij dreigde me te degraderen op het werk. Ik wist niet dat het kopen van een rijbewijs zo gemakkelijk kon zijn in zijn mogelijkheden.Bedankt dat je me hebt geholpen mijn baan intact te houden.

Adam

Ik moet toegeven dat ik de hoop al had verloren toen mijn neef me deze site adviseerde en me zelfs het rijbewijs liet zien dat ze hier had gekocht. Ik was nogal gerustgesteld toen ik bij je aankwam … en je stelde me niet teleur. Bedankt voor het verlichten van mij. Heel erg bedankt

Ydje

Dank aan u … Het is geweldig om een document te krijgen waar ik in zo’n korte tijd meer dan twee jaar naar op zoek ben. Dus het leven is zo raar??

Valentyn

In twee jaar heb ik meer dan 5000 euro uitgegeven om mijn rijbewijs voor niets te krijgen … Zoveel tijd gejammer en verloren achter de rijschool die me voor niets verpestte … echt voor niets … Hier kom ik van l naar minder dan 1000 euro krijgen …

Heller

Toen ik mijn rijbewijs kocht op deze site, vroeg ik me af of het geregistreerd was … Maar twee dagen geleden, toen ik een overtreding beging terwijl ik haast had om naar huis te gaan, hield de politie me tegen en nam mijn rijbewijs, gewaarmerkt het en raad eens wat ?? Alles was goed … met veel angst kwam ik terug van ver weg. Ik heb 3 punten losgemaakt, maar het maakt niet uit hoe je deze rijbewijzen die je ontwerpt, kunt vastleggen, ik zwaai naar je gewoon om te zeggen … Bedankt

Neeltje

Ik ben 18 jaar oud en ik weet hoe ik moet rijden sinds de leeftijd van 15 jaar …. Mijn vader weigerde echter nog steeds toestemming te verlenen voor het rijbewijs omdat hij zei dat het te duur was. Ik kon mijn spaargeld voor 850 euro sparen en ik kon mijn licentie voor categorie B hier stilletjes halen … Bedankt.